publicaties

TERUG NAAR OVERZICHT

Anders Professioneel

07-10-2013
Een van de belangrijkste veranderingen in deze periode is de decentralisatie van de ambulante begeleiding en dagbesteding, die niet langer via de AWBZ, maar via de Wmo worden vergoed. Ook zullen gemeenten de regie krijgen over arbeidsreïntegratie van alle inwoners via de Wet Werken naar Vermogen.

Hierdoor worden deze transities gemeenten veel belangrijkere financiers voor RIBW”s. Gemeenten zullen gaan vragen naar zaken als samenwerking, resultaten/effecten en de kostprijs. De RIBW Alliantie heeft deze basistekstenset door MOVISIE laten ontwikkelen als hulpmiddel voor haar leden bij de contacten met partijen als gemeenten, verwijzers en ketenpartners.

Deze set is beschikbaar als totaaldocument voor uzelf en als deeldocumenten (in Word). De deeldocumenten corresponderen met de hoofdstukken in het totaaldocument. U kunt ze naar eigen inzicht aanpassen voor gebruik richting derden.

klik op de afbeelding om het totale document te downloaden. Klik hier voor deel 1, deel 2 en deel 3 van de Word-deeldocumenten