Actueel

TERUG NAAR OVERZICHT

Dag van de Ervaringsdeskundige: Samen Verder

15-04-2019
Op 11 april vond de Dag van de Ervaringsdeskundige plaats in Twente. Centraal dit jaar stond het thema “Samen Verder”. Met een uitgebreid workshopprogramma en een kennismarkt op een prachtige locatie in Hengelo werd deze vierde editie zeer geslaagd.
Samen Sterk Zonder Stigma
RIBW Alliantie was deze dag ook van de partij op de kennismarkt met een stand over de inzet van ervaringskennis. De website Ervaringskennis.nu speelde daarbij een rol en werd op deze dag door RIBW Alliantie in het daglicht gezet. Er moet namelijk nog vaak en veel worden verteld dat erkenning, herkenning en inzet van ervaringskennis zo belangrijk is. Zie hiervoor www.ervaringskennis.nu.

Paola Buitelaar verzorgde als ervaringsdeskundig beleidsadviseur vanuit RIBW Alliantie de workshop Open Spaces, waar de aanwezigen met elkaar in gesprek gingen aan de hand van drie relevante thema's rondom ervaringsdeskundigheid. Naast de workshops en de markt was er veel ruimte voor ontmoeting, een goed gesprek en het delen van kennis. Op naar de vijfde editie volgend jaar!